Etterlengtede Bvlgari Hotel Shanghai åpnet nylig sine dører, og har ambisjoner om å være et av de mest glamorøse hotellene i den fasjonable byen i Kina.  

Bvlgaris nyeste luksushotell ble åpnet i forrige, og med nyåpningen i Shanghai har kjeden dermed seks hoteller i sin portefølje.

jcr_content (1)

Det nye hotellet er kjedens andre hotell på kinesisk mark, etter at Bvlgari åpnet sitt første i Beijing i fjor. Den italienske hotellkjeden har fra før av hoteller i Milano, Bali, London og Dubai.

Hotellet i Shanghai er bygget i et renovert bygg fra 1916 som tidligere var handelskammeret i byen. Bygget er omgitt av frodige hager. Selve hotellet har 82 flotte rom, hvorav 19 er suiter. De fleste av rommene har flott utsikt over ikoniske Bund, finansdistriktet i Pudong og Huangelven.

jcr_content (4)

Som med alle hoteller i Bvlgari Hotels & Resorts så ser man tydelig spor etter det velrenommerte italienske arkitektfirmaet Antonio Citterio Patricia Viel arbeide som er unikt. Det hele er en kombinasjon av distinkt italiensk design ispedd Shanghais innholdsrike historie.

jcr_content (2)

I de øverste etasjene finnes Il Bar, Il RistoranteNiko Romito og La Terrazza på taket, med en flott 360 graders utsikt over The Bund og Shanghais ikoniske bysilhuett.

jcr_content (3)

Det finnes også et flott spa på over 2.000 kvadratmeter med et 25 meter langt oppvarmet innendørsbasseng, åtte behandlingsrom og WORKSHOP treningsavdeling med de nyeste apparatene fra Technogym. Og skulle du ønske deg personlig trener og yogastudio, så er dette også tilgjengelig.

Bruk vårt hotellsøk for å finne de beste prisene på et opphold på Bvlgari Hotel Shanghai.