British Airways har plukket ut en ny eksklusiv kaffesort som skal serveres i alle deres lounger i Storbritannia og ombord på First og Club World.

Flyselskapet har innledet et samarbeide med et brittiske Union Hand Roasted Coffee, for å tilby sine reisende «en fantastisk god kaffe» både ombord og i lufta.

Union Hand-Roasted Coffee befinner seg i det østlige London og er et av Storbritannias største kaffebrennerier av spesialkaffe. I samarbeide med British Airways har de tatt frem en eksklusiv blanding som påstås å være like god i 10.000 meters høyde.

britishairways_21686370707666

Med bønner fra Peru så har denne medium brenningen toner av sjokolade, pekannøtt og karamell.

Sarah Klatt-Walsh, British Airways produktsjef, påpeker i en pressemelding at selskapets tunge investeringer i nyere tid ikkebare har fokusert på de store tingene, men også på mindre, men svært viktige detaljer slik som kaffe.

britishairways_216862013981288

«Kaffestasjonene» i British Airways sine brittiske lounger skal fortløpende bygges om i forbindelse med introduksjonen av Union Coffee.

britishairways_216862147456281

British Airways skal i løpet av de neste årene investere 4,5 milliarder pund for å løfte produktene sine i lufta og på bakken. Eksempelvis vil man snart kunne finne forbedringer i deres lounger på Heathrow og Gatwick som nå skal servere varm mat hele dagen og ikke minst tilby et oppgradert utvalg av vegan, vegetariske og glutenfrie retter, inklusive vegetariske supper.