British Airways lanserer nå en ny service på Heathrow. Navnet er “Premium Transfer Drive” og den skal gjøre det litt mindre nervepirrende for deg, hvis tiden er til neste flyavgang er knapp.

Tilbudet er gjeldende for dem som reiser innenriks med British Airways, og for dem som skal reise videre med selskapet innen Europa eller lengre ut i verden. Men dette gjelder kun dersom du minimum skal reise i Club World (business class) på din neste avgang. Men dette vil også gjelde generelt for dem som innehar et fordelskort med gull eller sølvstatus hos selskapet.

Rent praktisk har man opprettet et team hos British Airways som fortløpende følger med på de ulike transittidene, og ser det tidsmessig ugreit ut vil en bil sendes ut for å hente de aktuelle passasjerene. Og de sørger også for å få med din bagasje og lastet denne ombord på ditt neste fly. Man vil også sørge for at det hele blir kommunisert til passasjeren så tidlig som mulig slik at man skal slippe å sitte å kjenne på nervøsiteten unødvendig lenge. Servicen er en del av den 400 millioner pund investeringen som gjøres i disse dager for å befeste sin posisjon i det attraktive business segmentet.