Femstjerners Brenners Park-Hotel & Spa ligger i den fantastiske kurbyen Baden-Baden i Schwarzwald, i det sydlige Tyskland, forbereder seg nå på å lansere en helt ny matopplevelse i samarbeid med den talentfulle unge kokken Nenad Mlinarevic.

Det nye innovative konseptet skal være en restaurant og bar for både gjester og lokalbefolkningen. Den henvender seg også mot et yngre publikum som er nysgjerrig på en flerkulturell matopplevelse.

brenners-park-hotel-spa-baden-baden-lobby-award

Med inspirasjon fra naturen og den lokale historien og ikke minst kulturen i Schwarzwald, med et tilbakeblikk på 1920-talets glamour, kommer stilen til å være både sofistikert og raffinert, og litt uformell, heter det i en pressemelding.

Restauranten skal ha Nenad Mlinarevic som kulinarisk rådgiver. Nenad Mlinarevic er en kreativ ung sveitsisk kokk og en stigende stjerne på den tyske og sveitsiske kulinariske scenen. Sebastian Mattis kommer att fungera som chef de cuisine.

Designkonseptet er det Robert Angell står bak. Han har en imponerende merittliste hvor vi finner utformingen av berømte Blue Bar på Berkeley og American Bar på Savoy.

Restauranten og baren skal tilby et avslappet miljø for en lokal og internasjonal kundekrets som verdsetter en moderne og urban livsstil, i følge hotellet.

Menyn blir enkel med sesongavhengige småretter, eller retter som kan deles mellom flere gjester. Og fra grillen loves det en rekke spennende spesialiteter. Vinlisten vil være inneholdsrik når det gjelder servering på glass. her finnes også spesialbrygget øl, coktails og et lite men nøye utvalg lokale likører og vermouth.

Bruk vårt unike hotellsøk og finn de aller beste prisene på et opphold på Brenners Park-Hotell & Spa.