Den 5 oktober feires den internasjonale James Bond-dagen og hotellet The Pulitzer i Amsterdam støtter opp gjennom å  å tilby weekendpakken ”Live Like James Bond”.

Pakken inneholder to netter og inneholder et luksuriøst opphold i et av hotellets nyrenoverte suiter og omfatter også ulike Bond-inspirerte eventyr i AMsterdam. En del av handlingen i Bondfilmen Diamonds Are Forever er fra Amsterdam, og din weekend starter med at du hentes på Schipol av en privatsjåfør som kjører deg og din partner til hotellet hvor dere ønskes velkommen med en drink i baren. Selvsagt er det en dry martini som serveres – og den er ristet og ikke rørt.

Pulitzer-Amsterdam-Suite-mobile-1030x687

En del av pakken er en båttur med hotellets egen båt ”The Tourist” gjennom Amsterdams kanaler med stopp ved den kjente broen Magere Brug (”magre broen” på norsk) og adressen Reguliersgracht 36. Begge steder er med i filmen fra 1971, der Bond utgir seg for å være en diamantsmugler og reiser til Amsterdam for å fange en skurk.

pause-garden-pultizer-v2-1030x687

Etter båtturen smaker det sikkert bra med en god treretters middag på hotellets restaurant Jansz.

Dagen etter er det diamanter som er dagens tema. Din limousine står klar for å kjøre dere til Gassan Diamonds hvor man man får høre om hvordan diamantbransjen fungerer, hvordan man sliper diamanter og hvorfor akkurat Amsterdam blev en av verdens store diamantsteder. Besøket avsluttes med at dere får en goodiebag med hjem till hotellet – innholdet er dog litt hemmelig.

Bondpaken på hotellet The Pulitzer koster fra 549 euro for to personer, Bestill innen den 23 september, bo med ankomst enten den 6 eller 7 oktober.

Se flere bilder fra hotellet og bestill ditt opphold her