Qatar Airways har akkurat lansert en ny nettside hvor du nesten kan oppleve hvordan det er å være ombord i selskapets luksuriøse privatfly.

Datterselskapet Qatar Executive så dagens lys i 2009, og er i dag en av de ledende aktørene innen den delen av flybransjen som tilbyr privatfly.

Kundene er en eksklusiv skare av bedriftsledere, kjendiser og andre som har midlene som skal til for å leie et privatfly.

32122962911_abcd46fe59_b

På den nye nettisden www.qatarexec.com.qa får du mulighet til å titte omkring i kabinene på de fire flytypene som tilbys; Global 5000, Global XRS, Challenger 605 og ikke minst kan du se hvordan det ser ut inne i markedets raskeste businessjet Gulfstream G650ER som har en rekkevidde på hele 13.000 kilometer og en topphastighet på 982 km/t. Det du kan oppleve er både en virtuell rundtur og mulighet for å ta en 360 graders titt etter eget ønske.

Og skulle du ønske å oppleve en tur med en privat jet, og ønsker å sjekke hvilke fly som er ledige, kan du finne dette på nettsiden. Og da er det bare på booke en priavt avgang fra eksempelvis Oslo, London eller Bangkok allerede i morgen.

Qatar Executive har i alt 11 fly i den private flyflåten: fire Global 5000s, et Global XRS, tre Challenger 605s og tre funklende nye Gulfstream G650ER.

Ettore Rodaro har tittelen Qatar Executive Vice President og han kommenterer den nye nettsiden slik; – den nye siden gjør det mulig å bestille sitt eget fly når man selv ønsker, og til hvor som helst i verden. Tjenesten fungerer også på mobiltelefon og kundene har alle muligheter til å skreddersy sin reise.»

Dersom du ønsker å utforske mer – sjekk ut: www.qatarexec.com.qa

www.qatarexec.com.qa