I dag åpner Norges første flyplassapotek i ankomsthallen på Oslo lufthavn.

– Vi er veldig glad for at Apotek 1 skal åpne et nytt og flott apotek i ankomsthallen. Dette er en etterspurt tjeneste som vi er sikre på at både de reisende og våre ansatte vil sette stor pris på, sier kommersiell direktør på Avinor Oslo lufthavn, Torgeir Kjos Sørensen.

Apotek 1 er selv svært fornøyde for å å få muligheten til å drive apotek på Norges hovedflyplass, og mener dette er en av de mest spennende etableringene de noen gang har gjort.

– Apotek 1 på Oslo lufthavn vil ha et spesielt fokus på hva du trenger når du er ute og reiser, men du vil også kunne handle alle de vanlige apotekvarene. I tillegg skal vi kunne kommunisere på mange ulike språk, slik at alle kunder som kommer til oss får den hjelpen de trenger, sier Øyvind Winther som er administrerende direktør i Apotek 1.

Apoteket finner du rett ved hovedinngangen i ankomsthallen på Oslo lufthavn. Man må ikke gjennom sikkerhetskontrollen for å komme til apoteket, noe som betyr at kunder som bor i nærområdet også kan bruke apoteket.

– Dette apoteket kommer til å være åpent alle dager i året, fra 7 på morgenen til 21 på kvelden. Det vil derfor også fungere som vaktapotek for området rundt Oslo lufthavn, sier Winther.