Hotellbeskrivelse

I forbindelse med årlig salgsmøte, fallt valget på Malta  og The Westin Dragonara Resort Hotel i år. Westin er en del av Starwood kjeden, som har over 1200 eiendomer i over 100 land (ikke Norge desverre) og som inkluderer Sheraton, St Regis, Le Meridien, W bla. The Westin Dragonara ligger på en privat halvøy i sentrum av St Julian`s. Hotellet har fantastisk utsikt fra de fleste av 340 rommene.

Beliggenhet og Transport

The Westin Dragonara ligger kun 20-25 min enkel busstur fra flyplassen. Vi hadde pre arrangert transport men en enkel taxi tur koster ca 20 Eur.

Innsjekk/Utsjekk, Service and Status Fordeler

Hotellet har selvfølgelig 24 timers resepsjon med svært god service. Har bodd på flere Starwood hoteller i Europa, USA og Mexico og opplever en gjennomgående høy standard og vennlighet uansett hvor jeg bor. The Westin Dragonara var ikke et unntak. Som Starwood Preferred Guest (SPG) har man også selvfølgelig forskjellige privilegier bla egen innsjekk/utsjekk. SPG programmet er kanskje det beste hotelbonusprogrammet som eksisterer, hvor man bla beholder Platinum medlemskapet sitt for livstid, når man først har oppnådd det.

Rommet

Alle 340 rom har privat balkong eller terrasse og de fleste rom har 2 Queen size senger. Hotellet og rommene er svært familievennlige. Barn under 12 år bor gratis dersom de er på samme rom som foreldrene. Jeg bodde på  et standard deluxe rom og hadde flott utsikt til havet

Mat, drikke og fasiliteter

Hotellet har både utendørs og innendørs svømmebasseng samt egen privat strand. The Westin har, som de fleste Starwood Resorts, egen barneklubb med fantastisk utstyrt lekerom og aktiviteter. The Westin Workout Gym var det største gymmet jeg har vært på hotel. Det var større en mange av treningsstudioene i Norge. Fantastisk bra. Som et 5 stjernes hotell har The Westin selvsagt egen spa avdeling, butikker og flere restauranter. I tillegg  er Maltas eldste casino på eiendommen. Den ble oppusset i 2010 men har beholdt mange av de orginale detaljene. Hotellet har også en Executive Lounge for de som bor på Executive Club Rooms eller har SPG status som inkluderer muligheten. I loungen er det gratis internett tilgang, frokost servering fra klokken 0700 samt pre-dinner drinks 1600-1800. Loungen er åpen fra 0600 til 2200. Dersom man skal prøve pre-dinner drinks anbefales det ikke å prøve vinen da det sannsynligvis var fra en lokal produsent og var udrikkelig. Bortsett fra det, var fasilitetene i loungen svært bra, men svært god service, hyggelige mennesker og fantastisk utsikt. Flere gode restauranter og bar med god service og mat. Var 17 grader og vi spiste meget god lunch ute på terrassen bra bar menyen. Fin følelse å kunne drikkke øl ute i slutten av januar.

Internetttilgang

Internett tilgang på hele hotellet. Gratis i resepsjonsområdet, baren og i Executive Lounge, forøvrig et tillegg på 5 Eur (1 time) eller 14 Eur (24 timer). Bra hastighet og ingen problemer.

Prisindikasjon

157 EUR

Din vurdering

The Westin innfridde mine forventinger. Svært høy servicenivå og vennlighet. Fantastisk eiendom med flott utsikt. Veldig gode møteromsmuligheter samt svært familievennlig. Anbefaler hotellet både til møte og ferie, med og uten familie. Anbefaler alle til å skaffe seg SPG medlemskap til tross for at Starwood foreløpig ikke er interessert i å etablere seg i Norge (er dog i Sverige, Island og Finland).