Beskrivelse og inntrykk

Uansett om du nettopp har landet eller skal fly fra Las Vegas så er United Club-loungen ett utmerket sted å koble av på. Loungen er folksomt året rundt og besøkes av de fleste reisende. Selv om McCarran International er den største flyplassen i Las Vegas, så er United Club den mest offisielle loungen som finnes på hela flyplassen. (The Centurion Lounge og The Club på LAS er to alternativa lounger, men disse oppfyller ikke samme funksjon og standard som United Club). Som reisende kan du alltid regne med både avslappende omgivelser og en del overraskelser.

United Club skiller seg ut først og fremst på grunn av sin eksklusive, luftige og moderne design. Som besøkende kan du slappe av i en avslappende atmosfære og en 180-graders utsikt over en av de aller lengste rullebanene på flyplassen. I motsetning fra andre internasjonale lounger så er McCarrans United Club mer innovativ, noe som også fanger interessen til mange reisende som besøker den. Ledelsen har alltid hatt en ambisjon om å ligge i forkant.

Den siste sensasjonen, som også skapte en del rubrikker i internasjonale medier, skjedde på valentinsdagen. Det var nettopp under denne uken at McCarrans flyplass ble tildelt lisens for å kunne gifte sine reisende. Hvem som helst som reiste till og fra Las Vegas kunne altså stikke innom og gifte seg, uten noen forhåndsbestilling. I tillegg til giftebåsen i loungen finnes det også en mindre giftebås ved bagasjebåndet.

United Club-loungen er generelt delt opp i ulike seksjoner og har noe for alla sine besøkende. Den passer bra til og med for deg som vill arbeide i fred og ro uten å bli forstyrret av andre reisende.

Mat og drikke

Midt i loungen finner du komfortable armlener omringet av kaffebord og planter som skaper en koselig og avkoblende atmosfære. Når du kommer inn i loungen finner du en bar på venstre side. Til høyre finner du arbeids-stasjoner for deg som foretrekker å jobbe.

En frokost bestående av yoghurt, bær, frokostblanding og rispudding serveres på morgenen. Efter klokken slår tolv bys det på salater, sopp, brød og diverse snacks. I drikke-sortimentet finner du brus, kaffe, te, viner og cocktails. Ønsker du noe spesielt så kan man bestille det meste i baren.

Maten er generelt veldig enkel men anses å være god. Ifølge omtalene vår redaksjon har lagt merke til, har det vist seg å være generelt bra. Majoriteten av passasjerene og loungebesøkende er fornøyd med tilbudene som er tilgjengelige for dem.

Fasiliteter

Som en besøkende i loungen har du mange fordeler. Disse kan variere avhengig av hvilken klass du reiser i. Utenom avkoblingsseksjonen finnes det også en seksjon for deg som ønsker å arbeide under ditt besøk på McCarran Airport. Her finnes fax-maskiner, printere, internasjonale aviser og tidsskrifter. Majoriteten av de besøkende kommer til United-Loungen for å arbeide, koble av eller utnytte det gratis WiFi nettverket for å surfe på internett. De to største fordelene med å besøke loungen er at du kommer til å få mer tid for deg selv. Den andra fordelen er utsikten over fjellene og de lange rullebanene.

I tillegg til alt over finnes det også konferanserom, familierom og dusjer.

Oppkoblingen til internettet er generelt god, og som besøkende har du fordelen med å koble deg opp og surfe på et bedre og raskere nett som bara er åpent for de besøkende i loungen. Noe som mange besøkende legger merke til er fornøyelse- og underholdningstilbudet på McCarran. På flere av stedene finner du spillmaskiner av ulike slag. Venter du på et fly eller sitter du mitt i en forsinkelse så er spillmaskinene utvilsomt hjelpsomme. For å spille på disse maskinene må du være over 21 år gammel.

Er du under 21 år (og over 18)og foretrekker et enda bedre spilletilbud så rekommanderer vi tilbudet som finnes på internett. Det finnes ingen begrensninger på nettet på flyplassen, og du kan enkelt nå norske spillsider også, blant annet RedBet Casino. Foretrekker du det siste alternativet så rekommanderer vi at du bruker det raskere nettverket som finnes i United-loungen. Vær oppmerksom på at du har ditt Star Alliance-kort i nærheten.

Din vurdering

United Club-loungen er den eneste offisielle loungen på McCarrans internasjonale flyplass i Las Vegas. Fasilitetene har gjennomsnittlig bra omdømme og rekommanderes av de fleste passasjerer som har besøkt loungen. Tilbudet av mat og drikke er litt begrenset men mye tyder på at det kommer til å bli forandringer i løpet av 2019. Vår redaksjon kommer til å komme med en ny omtale når loungen åpner igjen.