Beskrivelse og inntrykk

Loungen har et friskt og behagelig design, som skaper en avslappende atmosfære. Innredningen består av en blanding av sofaer med lave bord, og store runde bord med høye barkrakker. I den innerste delen av loungen er det en egen avdeling kun for gullkort-medlemmer, men det finnes ingen kontroll på hvem som går inn. Loungen kan i det store og hele fremstå som litt for liten for en flyplass av Gardermoens kaliber, da man merker at den fylles fort opp tidlig på morgenen og formiddagen.

Mat og drikke

Det tilbys et greit utvalg av rundstykker, brød og knekkebrød med tilhørende norsk pålegg og salat. I tillegg serveres det gjerne varm suppe. Man kan velge mellom forskjellige typer juice, vin, øl og mineralvann. Kaffemaskinene som kverner bønner leverer en god og fyldig kaffe som kan nytes sammen med småkaker eller sjokolade.

Fasiliteter

Der er satt opp en rekke stasjonære Mac’er som kan benyttes til jobb, surfing og skrive ut dokumenter med. Det finnes et lite lekehjørne for barn, med litt lego og leker. Toalettfasilitetene oppleves som litt begrenset, da det kun finnes ett toalett for de som besøker den ytterste delen av loungen, og to for de som besøker den innerste delen som er forbeholdt gullkort-medlemmer.

Internetttilgang

Trådløs internett-tilgang gratis for alle, men kan farten reduseres i takt med økningen av besøkende.

Din vurdering

Hovedinntrykket av loungen er at dette er en smakfull og behagelig lounge som gir den en fin start på reisen, med mulighet til å både slappe av, spise og drikke god mat, i tillegg til å få gjort et stykke arbeid før man reiser videre. Helhetsinntrykket dras litt ned av at plassen kunne vært bedre utnyttet og at toalettkapasiteten er for dårlig.