Hotellbeskrivelse

Vi har nok alle sett bilder av Marina Bay Sands Hotel, et av verdens mest berømte hotell. Å beskrive hotellet er ikke nok. Det er et landemerke. Her finnes det også en mengde kule fasiliteter, og interiøret er minst like lekkert som det den luksuriøse bygningen gir inntrykk av. Kort fortalt er kjæresten min og jeg mer enn fornøyd med besøket vårt.

Beliggenhet og Transport

Stedet er selvfølgelig av ypperste klasse. Singapore er et av de minste asiatiske landene, så man skulle vel egentlig kunne bo hvor som helst her, og likevel være i nærheten av alle spennende områder. Det er likevel alltid ekstra hyggelig å bo midt i smørøyet.

Innsjekk/Utsjekk, Service and Status Fordeler

Slik man kan forvente av et hotell av dette kaliber, er servicen av veldig høy kvalitet. Alle var gjennomgående høflige, og det var aldri noe problem å be om hjelp eller komme med spørsmål. Selskapet samboeren min og jeg reiste med bodde på et eget rom. Der var det problemer med klimaanlegget, men dette ble fikset med en gang de ga beskjed.

Rommet

Vi bodde på et av de «enklere» rommene, men det var likevel mer luksuriøst enn de standardhotellene man har vært på i løpet av årene. Stort, flott og med en super utsikt. Internettet fungerte også bra, og da kunne man gjøre alt fra å varme opp med litt nettcasino før vi gikk ned til hotellets flotte avdeling til å se på Netflix. Vi bodde på et av de «enklere» rommene, men det var likevel mer luksuriøst enn de standardhotellene man har vært på i løpet av årene. Stort, flott og med en super utsikt. Vi spilte blant annet blackjack og roulette, og det var gott å frikse opp minnet litt for det var på tide att spille «ordentlig». Syns de alternativet var mye mer fornuftig!

Att streama film på Netflix var absolut inge problem. I tillegg var det morsaomt å se hvilken rekkevidde de var i Singapore. Åpenbart en viss forskjell til den svenske katalogen! Helt klart en viss skillnad mot den svenska katalogen!

Mat, drikke og fasiliteter

Egentlig skulle man kunne være på Marina Bay Sands hele ferien, men hvor morsomt hadde det vært? Ja, kanskje ikke så dumt. Her finner vi nemlig flere fantastiske restauranter og deretter har du spillavdelingen, treningslokalene, spa og svømmebassenger. Det kuleste svømmebassenget er også det mest kjente, nemlig det som er på toppen av bygningen. Det kan være litt ekkelt å svømme der før du blir vant til det. Bunnen er nemlig av glass! Du blir dog vant til det!

Internetttilgang

Det å koble seg opp til internett gikk uten problemer. Vi kunne gjøre alt vi gjør hjemme, og det helt uten problemer. Det var deilig med tanke på at nettet ikke alltid er så bra på slike store hoteller med mange gjester.

Prisindikasjon

2500 NOK

Din vurdering

Vi er veldig fornøyde med vårt besøk på Marina Sands Bay. Det var langt fra gratis, men vi føler likevel at vi fikk valuta for pengene. Karakteren kan ikke bli annet enn den høyeste.