Hotellbeskrivelse

Var interessert i et hotell nærmere MUC, men reisebudsjettet gjorde at Kempinski ble uaktuelt. Resten var fullbooket. Valget falt derfor på Hilton Munich Park, som blant alternativene var det beste hotellet innenfor ønsket område. Hotellet bar preg av å være et businesshotell og det vrimlet av forretningsmenn i de offentlige områdene.

Beliggenhet og Transport

Hilton Munich Park har en god beliggenhet dersom du ikke har noe behov for å være nær sentrum, men heller setter pris på å komme raskt ut av byen (nordover). Et stykke unna jernbane og t-bane, men drosjeparkering rett utenfor hotellet gjorde at det aldri var noe problem å komme seg fort dit man skulle. Valet parking til samme pris som vanlig parkering (€24), så det sier seg vel selv hvordan leiebilen ble parkert.

Innsjekk/Utsjekk, Service and Status Fordeler

Sendte mail på forhånd om det var mulig å få oppgradering per EBG-status (vet at de ikke har noen avtale, men skader jo ikke å spørre). Ved innsjekk ble vi møtt av en dame som ikke hadde særlig gode engelskkunnskaper, måtte gjenta og forklare meg utallige ganger. Kollegaen min fikk rom i 2. etasje, mens jeg fikk et rom på Executive Floor (11. etg) – kanskje det hjalp å sende mail?

Rommet

Da jeg kom opp på rommet ventet det et par sjokoladebiter på sengen og to vannflasker (0.7L) med kullsyre, complimentary. Rommet i seg selv var veldig rent og pent, var ikke mye å utsette på det. På rommet var det en stol med tilhørende glassbord og skrivepult med stol, og en helt grei flatskjerm TV. På hotell i Tyskland velger jeg som regel å ha TV’en av grunnet kun tyske og polske kanaler. Skal for øvrig nevnes at de reklamerte med HBO, uten at jeg sjekket dette ut nærmere.

Badet var noe lite, og hadde badekar med dusj. De spanderte også shampoo, balsam, body lotion, vanity pack, skopussesaker og skojern. Dag 2 hadde de fylt på med nye toalettsaker og dandert mine på samme fat som deres, frekk liten detalj som ikke går ubemerket hen (se bilde)!

Rommet hadde utsikt mot sentrum, men på grunn av Munich Park som er et stort grøntområde med store trær, var det bare de høyeste bygningene som syntes.

Mat, drikke og fasiliteter

Siden jeg hadde rom på Executive Floor, hadde jeg også tilgang til Executive Lounge med fri tilgang på mat og drikke (mineralvann). Fikk også ta med en gjest i loungen. Innerst i loungen var det en PC med internett og tilkoblet skriver som gjester kunne bruke. I loungen var det stort sett bord med stoler, men også en sofagruppe med TV. Frokosten i loungen var helt grei, sammenlignet med tysk standard. Prøvde aldri den vanlige hotellfrokosten, siden jeg hadde mulighet til å spise på samme etasje som rommet. Vi var inne litt sent en ettermiddag og bestemte oss for å teste ut Peoples Bar ved resepsjonen for å få oss en rask matbit før vi tok kvelden. Bestilte en Hilton Burger og et par pils, helt kurant burger og selvfølgelig godt tysk øl.

Siste kvelden satt vi i exec loungen og jobbet litt, og jeg spanderte en pils på kollegaen min (storkar). Da jeg skulle gjøre opp for oss på vei ut, fikk jeg til min store forskrekkelse vite at jeg slettes ikke skulle betale for øl under Happy Hour (20-21?). Følte meg litt snytt da jeg vandret til rommet klokken 21:10…

Hadde dessverre ikke tid til å prøve noen av hotellets SPA- eller treningsfasiliteter.

Internetttilgang

HHonors Gold og over har gratis internett-tilgang på hotellet, mens andre kan nytte seg av dette i fellesområder (lobby, lounge). Var avhengig av å ha tilgang til internett på rommet, og sjekket ut hvilke forskjellige betalingsmetoder som fantes. Boingo Hotspot dukket opp, og jeg tastet inn brukernavn og passord. Fikk login successful, og ikke noe «bekreft sum». Har ennå ikke blitt trukket noe av kontoen min fra Boingo, men internett fungerte likevel! Hastigheten var som det pleier, helt grei.

Prisindikasjon

€165 GOV

Din vurdering

Absolutt et fint hotell, og jeg vil definitivt booke det igjen dersom jeg er i nærheten. Hyggelig betjening, spesielt i loungen, og concierge sørget for at leiebilen vår stod utenfor kort tid etter vi leverte valet-lappen.

Noe av det som imponerte meg mest under oppholdet, var hvor hyggelige de andre gjestene var. Stoppet ved flere anledninger opp og småpratet med fremmede.

Vil absolutt anbefale hotellet til de som ikke har behov for å bo helt nede i sentrum, eller de som ønsker kort vei til MUC. Det tok ca 30min med bil fra hotellet til rental car return.