Totalt 9/10

Det er mye mer ved Park Hyatt Tokyo enn det kjente bakteppet for filmen Lost in translation fra 2003. Dette majestetiske hotellet i hjertet av det travle Shinjuku-distriktet er anerkjent som det første – og fremdeles et av de beste luksushotellene i Tokyo. Selv om lite er endret siden åpningen i 1994, liker vi det sobre interiøret og den sofistikerte atmosfæren som gjennomsyrer hotellet. Park Hyatt Tokyo tar deg rett og slett litt tilbake i tiden. Når jazzbandet begynner å spille om kvelden på New York Grill & Bar, savner vi kun Frank Sinatra på scenen. Hvis du vil gjøre Tokyo med stil, er Park Hyatt et utmerket valg.

Plassering 8/10

Park Hyatt Tokyo ligger omtrent 15 minutters gange fra Shinjuku jernbanestasjon, den travleste jernbanestasjonen i verden. Shinjuku er også et viktig forretnings- og utelivsområde. Utmattet av Tokyo trafikken? Vend tilbake til naturen og besøk Yoyogi parken, circa 25-minutters spasertur fra hotellet. Den nærmeste flyplassen til Park Hyatt Tokyo er Haneda.

ROM 9/10

Park Hyatt Tokyo-room

Rommene på Park Hyatt Tokyo er svært romslige. Selv de minste rommene er 45 kvadratmeter. Vi bodde på en Park View King som med sine 60 kvadratmeter skilter med en flott utsikt på to sider. På den ene siden hadde vi Yoyogi parken, på den andre Mount Fuji.

Park Hyatt Tokyo-lounge

Designet er ikke akkurat trendy. I stedet føles interiøret veldig solid, med en fargepalett som oser jordfarger og som virker beroligende, litt zen aktig. Stort bad med fantastisk utsikt, også fra badekaret. Sengetøy i egyptisk bomull og badeprodukter fra Aesop. En fin touch var yukata kåpen i bomull i skapet. Nespresso-maskin og et utvalg av japanske teer er også tilgjengelig.

Park Hyatt Tokyo-bathroom

SERVICE OG FASILITETER 9/10

Servicen var feilfri gjennom hele oppholdet. Personalet er hjelpsomheten selv. Spør Consiergen om hjelp, de skuffer ikke. Sørg for å sjekke ut det enorme bassenget og treningsstudioet på Club On The Park i 47 etg. for nok en fantastisk utkikkspost.

TYOPH_P348 COTP Sunrise from Aerobics Studio

STIL 8/10

Dette 177-roms hotellet disponerer 39. til 52. etg. i ett av tre glasstårnene designet av Kenzo Tange, kjent for hans bidrag til moderne japansk arkitektur. Designet preges av granitt, marmor, vinduer og speil. Det er en overflod av edelt treverk, hånd-tuftete tepper og vevde duker på veggene. Den amerikanske interiørdesigneren John Morford har tilført et konsistent inntrykk som minner om et New York Penthouse. Morford ønsket at hotellets gjester skulle føle seg hjemme i Tanges imponerende granitt- og glasskulptur.

Park Hyatt Tokyo-library

MAT 9/10

Park Hyatt Tokyo-restaurant2

Tokyo er et mat mekka som byr på en overflod av gastronomiske muligheter. Men Park Hyatt Tokyo tilbyr også utmerkede valg når du skal spise godt.

TYOPH_P030 The Peak Bar

Velg mellom en japansk eller en nydelig kontinental frokost på Girandola. Fortsett med en japansk lunsj på Kozue og nyt en bedre middag på den legendariske New York Bar & Grill. Vi likte spesielt Wagyu biff burger på New York Bar & Grill mens vi tok inn vibe’en fra jazz bandet, nattklubb atmosfæren og den helt spesielle utsikten fra bordet på kveldstid. En opplevelse…

Park Hyatt Tokyo-Restaurant

Hvem passer hotellet for?

Kvalitetsbevisste reisende tråkker ikke feil ved å velge dette tidløse etablissementet. Nokså barnevennlig, takket være det store bassenget.

TYOPH_P342 COTP Pool

3 ting vi elsker ved Park Hyatt Tokyo:

* Fantastisk utsikt

* Jazz og god mat på New York Bar & Grill

* Store rom