Vil du gjøre Venezia som de store stjernene? Ta på silkeskjerfet, hopp ombord og sjekk inn på Belmond Hotel Cipriani! Etter flere opphold her, kan vi fastslå at hotellet er et svært godt valg om Venezia oppholdet skal være på ypperste nivå.

Hotellet ble oppført på 50 tallet og er influert av tidsånden. Filmer som «Prinsesse på vift» og «Three coins in the fountain» gikk sin seiersgang på kontinentet og formuende familier fikk for alvor øynene opp for Italia og La Dolce Vita. 

Belmond-Hotel-Cipriani-BoatGuisepoe Cipriani, eier av Harrys Bar, ønsket å bygge et luksushotell i Venezia som var nær Markus plassen, men samtidig fredfullt og skjermet fra turiststrømmen. Løsningen ble øya Giudecca, 5 min båttur fra Markus plassen. Hotellet konkurrerer nesten litt med Venezia og er en slags destinasjon i seg selv. Dersom du er tilhenger av flotte hotell, old school luksus og en dose glamour, bør et besøk på Belmond Hotel Cipriani definitivt være på din bucket-list.

Beliggenhet:

Belmond-Hotel-Cipriani-PoolHotellet ligger idyllisk til på en liten øy rett ut for Markus plassen. Hotellets sjarmerende riva-lignende båter sørger for standsmessig transport med hyppige avganger mellom Markus plassen og hotellet. Båtturen tar kun 5 minutter og tar deg til hotellet, som blir en stille oase rett utenfor byens livlige turistområder. 

Rom:

Hotel-Belmond-Cipriani-room

Belmond Hotel Cipriani har 42 rom, 26 juniorsuiter og 16 suiter. Vi har forsøkt både innstegs kategorien og de mer generøse juniorsuitene, sistnevnte var helt fantastiske. Rommene er innredet i Venetiansk stil med eksklusive stoffer og vakre antikviteter. Badene er luksuriøse, ofte i marmor. Noen av rommene har utsikt mot kanalen, andre mot hagen. Suitene er påkostet og har forskjellig fasiliteter som møblert terrasse med utsikt mot lagunen, eller privat hage med sittegruppe. Alle er romslige og individuelt møblert og privat butler kan leies inn om ønskelig. 

Stil:

Hotel-Belmond-Cipriani-garden

Belmond Hotel Cipriani har den ultimate kombinasjonen av «old world» stil og komfort. Stedet har en luftig, moderne og klassisk atmosfære. Velfriserte hageanlegg, Venezias største svømmebasseng, påkostede materialer og eksklusive stoffer. Alt vitner om at det er et hotell myntet på kvalitetsbevisste gjester.

Service:

Belmond-Hotel-Cipriani-WelcomePå Belmond Hotel Cipriani møter du et personale der mange har arbeidet med stolthet i årtier. Det merkes i hvordan du blir møtt som gjest. Det er en varm, personlig service. Høflig, diskret oppmerksomhet går igjen hele veien fra man entrer bryggeanlegget. 

Mat:

Belmond-Hotel-Cipriani-Restaurant-OROBelmond Belmond Cipriani har 2 restauranter. Le Cips Club er en uformell restaurant der du kan nyte lokale Venetianske retter, gjerne al fresco dersom været tillater. Vi nøt nydelige, klassiske venetianske retter her, akkompagnert av gode viner. Her kan man sitte lenge og nyte utsikten mot lagunen og de historiske bygningene i Venezia. Restaurant ORO er noe mer formelt, vakkert innredet av den kjente arkitekten Adam Tiphany og restauranten kan smykke seg med en Michelin stjerne. Snackbaren ved bassenget tilbyr enkle retter og er perfekt om man ønsker en smakfull snack og ikke vil bevege seg for langt fra solsengen.

Hvem passer hotellet for:

Gjester som ønsker å legge litt ekstra i hotelloppholdet og som vet å sette pris på klassisk, tidløs luksus. 

3 ting vi elsker: 

Båtturen

Le Cips Club

Bassenget

BusinessClass gir deg de beste prisene på kvalitets hotell ved å sammenligne samtlige hotell leverandører i ett og samme søk. Finn den beste prisen for Belmond Hotel Cipriani ved å klikke her.