Med nye retter vil Lufthansa gi de yngre passasjerene litt variasjon i maten og litt moro under flyreiser.

Mus på rispudding, drageføtter og hønehus – det er noen kreative retter for de yngre passasjerene hos Lufthansa fremover. Fra 1.juli kan man de minste oppleve spennende retter skapt av stjernekokken Alexander Herrmann som kan skilte med to stjerner i Michelinguiden.

Å lære barn å nyte god mat i en tidlig alder er noe som Alexander Herrmann er svært opptatt av. Gjennom sitt nærvær på en rekke TV-kanaler samt på hans tre restauranter i Nürnberg og Wirsberg, har han inspirert mange i ernæring.

Retter fra de nye barnemenyene kan bestilles gratis i opptil 24 timer på forhånd for flyreiser på Lufthansa sine langruter og noen lengre europeiske ruter. Tilbudet gjelder for barn under tolv år.

Barn mellom fire og ni år har smakt et stort antall retter tilberedt av kokker hos flymatprodusenten LSG Skychefs. De valgte så sine favoritter Drageføtter (pølser på fjærkre servert med surkål og potetmos) og mus på rispudding (en blanding bestående av rispudding med krem og bringebær) var spesielt populær.