Air New Zealand har et hemmelig prosjekt som går ut på å lage nye business class seter som etter sigende skal lanseres i 2020, i følge avisen  New Zealand Herald.

I følge avisen, arbeider flyselskapet med utformingen av en ny generasjon seter på et sted som kryptisk nok kalles ”Hangar 22” nær hovedkontoret i Auckland. Setet bygges etter hva vi forstår på tilbakemeldinger fra selskapets mestreisende kunder, designspesialister og Air New Zealands eget innovasjonsteam.

Air New Zealand lanserte sitt nåværende business class sete for 10 år siden. Og i samme runde kvittet de seg med sin First Class. For knappe 8 år siden lanserte se også Skycouch-setet i Economy som kan bli en liten egen seng. Innovative har selskapet i hvert fall vært hele veien. Og naturlig nok knytter det seg store forventninger til hva de skal vise frem etterhvert.

Så langt har selskapet greid mesterstykket å ikke avsløre detaljer om det nye business class setet som visstnok skal settes i trafikk i 2022. . Dette er samtidig med at selskapet får levert en ny flåte fly som skal erstatte de tilårskomne Boeing 777-200 flyene.

New Zealand Herald forteller også at prosjektet hos Air New Zealand omfatter en oppgradering av Economy og Premium Economy.