Economy Skynest er navnet på et produkt som muligens ser dagens lys i nær fremtid. Selskapets utviklingsavdeling har jobbet med prosjektet i 3 år, og kunne denne uken vise frem spennende planer.

Med Skynest viser Air New Zealand seg som et fremoverlent og innovativ flyselskap. Det eventuelt kommende tilbudet vil være for de få ombord – i første omgang 6 passasjerer som har anledning til å kjøpe seg opp til en skikkelig seng, uten å måtte kjøpe en business class billett. Dette er nok først og fremst tiltenkt dem som har fokus på å sove, og som ønsker å være best mulig uthvilt før ankomst.

Air New Zealand´s markedsansvarlig Mike Tod, uttaler i en pressemelding at siden selskapet har mange av verdens lengste flyruter- eksempelvis den kommende Auckland – New York som har en flytid på 17 timer og 40 minutter, er det viktig å kunne tilby noe ekstraordinært, gjerne litt magisk for dem som ønsker det.

Air New Zealand skal i løpet av neste år bestemme seg om de skal virkeliggjøre disse spennende planene. Mye av avgjørelsen baserer seg på interessen rundt ruten Auckland – New York. airnz-prototype-economy-skynest-media-release-only-1800x1200__ScaleMaxWidthWzEwNDBd