Air France kommer nå med en ny a la Carte meny som har fått det selvforklarende navnet ”Healthy”. Menyen er basert på passasjerenes ønsker, og det som serveres er lett, naturlig og mer balansert for dem som reiser på de lange rutene.  

Menyen er tilgjengelig i Premium Economy og Economy på langruter fra 1.april. Den inneholder en forrett, hovedrett og en dessert.

Slik er vår/sommermenyen fra april til september 2019:

  • Forrett: duo på quinoasallad og fersk ost med urtekrydder, reddiker og asparges med olivenolje.
  • Hovedrett: grillet kylling med timian og rosmarin, dressing og en blandning av grønne grønnsaker.
  • Ost: geitost med gresskarkjerner og brødbiter.
  • Dessert: pannacotta med bourbon vanilje, jordbær, røde bær og en limetartlett

 

Slik er høst/vintermenyen fra oktober til mars 2020:

  • Forrett: linsesalat med balsamicoeddik, selleri og gulrøtter, rødløk og innlagt sitronzest.
  • Hovedrett: torsk i mandarinsaus, gul gulrot og brokkolimousse
  • Ost: fersk geitost, grov sennep og en grønn vinagrette med honning.
  • Dessert: bakte pærer med appelsinblomsthonning på fersk ost, servert med tørkede tranebær og knuste småkaker (speculos)

 

”Healthy” menyen kan bestilles fra 90 dager opp til 24 timer før flyavgang. Dette nye gourmettilbudet har vært tilgjengelig for bestilling siden 9.januar. Og man bestiller på selskapets hjemmeside eller via telefon evt. billettkontor. Prislappen på måltidet er 7.000 Flying Blue Miles eller 21 euro. Dette er et tilbud som kommer i tillegg til det som serveres ombord.