Air France begynner neste år arbeidet med å oppgradere sine kabiner i Airbus A330-200. De nye setene er utviklet i samarbeidde med Zodiac Aerospace, og er allerede å finne ombord på 31 av selskapets Boeing 777 fly.

Innen utgangen av 2018, vil hele A330-flåten ha fått oppgraderte kabinprodukter til en prislapp av 140 millioner euro. Med de nye kabinene vil A330´ene by på 30 seter i business class, 21 i Premium Economy og 175 i Economy.

– Den første flyvningene med den nye kabinproduktene fant sted i juni i 2014 til New York, har setenes popularitet bredt om seg og kundene snakker varmt om produktet, heter det i en pressemelding fra flyselskapet.

AF-business-class-720x529

Air France uttaler at deres business class sete er som en kokong i skyene som tilpasser seg hver enkelt passasjer komfortmessig. Setet blir selvsagt en flat 2 meter lang seng hvis man ønsker å sove. Premium Economy setene kan vinkles hele 130 grader bakover og gir en behagelig flyopplevelse da også benplassen er økt og nye mer komfortable nakkestøtter er på plass samt et bredere  bord.

Vi i BusinessClass redaksjonen synes det nye setet er stort steg fremover. Hva er dine erfaringer med dette setet eller Air France sitt business class produkt?