Nylig innviet Air France sin nyrenoverte og større lounge som ligger i hjertet av Washington-Dulles internasjonale flyplass.

Den nye loungen er på hele 615 m2 – over to nivåer og skal nå kunne ha opptil 155 besøkende på plass samtidig. Den nye lungen har et elegant uttrykk med moderne design og avdempede farger.

En av de viktigste nyheten er den nye tjenesten night service hvor tanken er at man spiser et godt måltid før man går ombord i flyet som tar en til Europa. Dette er ofte turer som går unna på i overkant av 6 timer, og dermed er det viktig for de forretningsreisende at søvnen ombord maksimeres. Dette gjelder for den spesifikke flighten AF027 som har avgang 21:10.

Kundene kan glede seg over et gourmetmåltid av samme kvalitet som ombord, og man får servert forrett, hovedrett, ost, dessertNight Service forventer kundenes behov for å nyte en god natts søvn på nattflyvninger. De kan glede seg over det samme franske gourmetmåltidet i flysalongen som det som serveres om bord. Ved bordet deres serveres et komplett måltid med en forrett, varm rett, ost og dessert. En innholdsrik vin og Champagneliste hører også med.

Dermed kan de reisende glede seg til å legge seg for en kort natts søvn i de komfortable setene som kan legges ned som senger ombord. Når flyet nærmer seg ankomstdestinasjonen vekkes passasjerene for en velsmakende frokost.

Det ikoniske Bar-området i salongen

Baren er kledd i en lakkert metallstruktur og er tilgjengelig for alle i lungen. her finnes et rikholdig utvalg  av viner, champagner og brennevin – alt servert av en bartender. For første gang i en Air France-lounge kan kundene også glede seg over spennende ølsorter

En ny matopplevelse

Som en del av det pågående arbeidet med å tilby kundene en best mulig service, har selskapet også oppgradert mattilbudet for å fremheve fransk gourmetmat.

Nye møbler og sirkulære benker er designet i en ånd fra et parisisk brasserie, og er skreddersydd for å gi hygge og komfort. En omfattende selvbetjent buffet er også på plass.

 

Her er noen bilder fra den nye loungen:

air_france_lounge_washington_10 air_france_lounge_washington_12 air_france_lounge_washington_15-1