Air Canada åpnet denne uken sin Air Canada Café på Toronto Pearson International Airport. Kaféen har en sentral beliggenhet i innenriksterminalen. Her tilbys kundene et bredt utvalg av ulike drikkevarer til «Grab & Go», eller som kan nytes i bistroområdet hvor det bl.a. er med gratis Wi-Fi.

”Vi er glade for å presentere dette innovative produktet, som vi er sikre på vil vil skape en merverdi for våre kunder. Air Canadas premiumreisrende får tilgang til denne nye kafeen, noe som revolusjonerer Toronto Pearson kaffebaropplevelse, uttaler Andrew Yiu, visepresident for produkter i Air Canada.

Passasjerer vil kunne besøke Barista Station for ferskpresset appelsinjuice, et bredt utvalg av Lavazza-kaffe, kaldbryggs-mocktails, varme drikker eller Lavazza Cold Brew. En selvbetjent stasjon vil tilby Greenhouse Juice-produkter som kombuchas og en rekke organiske, kaldpressede juice som er tilgjengelige i ulike størrelser, kaffe, te, smaksatt vann, brus og andre alkoholfrie drikkevarer. Andre varer som Lindt trøffelsjokolade, OKA ost og Gouter premium bakverk vil også bli tilbudt.

Før klokka 11 vil passasjerene kunne glede seg over et utvalg av frokostmat som yoghurt, fersk frukt og bakverk. Etter klokka 11 vil kaféen tilby et utvalg av nylagde salater, smørbrød, ost og mer. Det tilbys også gratis Wi-Fi og tilgang til digitale aviser og magasiner i samarbeid med PressReader, som lager innholdet til mer enn 7000 aviser og magasiner på 60 språk.

Air Canada Café ligger ved gate D20 og vil være åpen hver dag syv dager i uken. Det tilbyr komfortable sitteplasser for 109 kunder, strøm- og USB-porter i hele kafeen, toalett og egen kundeservice for reiserelaterte spørsmål.