Nei, det er ikke 1.april, men heller ikke usant. I forbindelse med at Aer Lingus kjøper nye Airbus A321LR, vil disse maskinene også benyttes på enkelte ruter i Europa, noe som betyr at du på utvalgte strekninger vil kunne nyte «fully flat» seter såfremt du har en business class billett.

I følge nettstedet Australian Business Traveller skal irske Aer Lingus de neste årene sette 15 nye Airbus A321LR (Long Range) i trafikk, de første allerede fra juni 2019 – først og fremst skal disse fly mellom Irland og og Nordamerika, men etter returflygningene tilbake til Dublin vil åtte av disse flyene også benyttes på europeiske destinasjoner.

  • – Vi får en situasjon hvor våre nye Airbus A321LR vil lande før fem på morgenen hver dag, forklarer er Lingus toppsjef Stephen Kavanagh. Istedenfor å la disse flyene stå parkert halve dagen på flyplassen i Dublin, så vil de fortsette til destinasjoner som London, Paris, Amsterdam og Barcelona.

Når disse LR-maskinene flyr videre innen Europa har de et veldig bra business class produkt med seter som kan legges helt ned, forteller Kavanagh til Australian Business Traveller.

862,347-5c1456da2c044a44884b1fb8dd799463-thompson-aero-vantage-solo-lopa