17-ulusaba-game-drive-e1491896274525-800x300-1

5 unike hotellopplevelser

Sosiale medier har gjort det enklere å bli sin egen kjendis – men et bilde fra køen til Eiffeltårnet eller hvor du poserer foran en lett tilgjengelig turistattraksjon i Asia er ikke lenger nok for å få mange likes. 

Det har mange luksushoteller forstått og stadig flere tilbyr svært spennende opplevelser under oppholdet slik som uvanlige utflukter, events eller opplevelser som er nær sagt skreddersydd for å oppnå flest mulig likes på sosiale medier.

Her får du fem opplevelser uten om det vanlige. Fellesnevneren er de flotte hotellene som danner rammen for opplevelsen. Og du finner selvsagt de beste prisene i vårt hotellsøk.

  1. 1. Svøm med hvalhaier og rokker på Maldivene

Four Seasons Resort Maldives – Landaa Giraavaru

Med 103 storslagne og romslige villaer spredd over et jungelområde kommer du svært tett på naturen på dette luksuriøse resorthotellet. Du kan også komme tettere på din indre Jacques Cousteau og bli ekspert på rokker – i hvert fall for en dag. Muligheten tilbys av The Maldivian Manta Ray Project, et lokalt forskningsprojekt som samarbeider med Four Seasons på Maldivene.

Swim with whale sharks and manta rays at Four Seasons Resort Maldives at Landaa Giraavaru

Svøm sammen med rokker og hvalhaier på Four Seasons Resort Maldives på Landaa Giraavaru

Foto: Four Seasons

Ditt møte med de majestetiske rokkene starter med at du ønskes velkommen av ekspertene som arbeider på The Maldivian Manta Ray Project og den første delen av opplevelsen skjer ombord på en tradisjonell båt fra Maldivene – en dhoni. Så seiler man ut på det turkise vannet som omkranser atollen BAA – som er en del av UNESCOs World Biosphere Reserve. Fra båten lærer man å kjenne igjen en rokke i vannet og du kan følge med hvordan ekspertene noterer spesifikke kjennetegn på dyrene man møter – og også hvordan man tar det perfekte bildet av en rokke. Til slutt tar man på seg dykkemasken og svømmeføttene og blir med ned i vannet for å hilse på skapningene i sitt rette element.

  1. 2. Safari i Sydafrika

Ulusaba Game Reserve Lodge Skukuza

Ulusaba er Sir Richard Bransons eget reservat i Sydafrika. Det ligger i området Sabi Sand Reserve ved Kruger National Park og streer seg over 33.000 hektar savanne. Her venter den ultimate safariopplevelsen.

Witness the 'big five' at Sir Richard Branson’s private game reserve in South Africa

Se ”The Big Five’ når du besøker Ulusaba Lodge i Sydafrika

Foto: Ulusaba Game Reserve Lodge

Fra utflukter både med jeep og til fots og til cocktails og avslapning i poolen – en dag på Ulusaba går fort. Men det som de fleste besøkende verdsetter høyest er jeepsafarien på savannen for å se «The Big Five» – løve, bøffel, leopard, elefant og nesehorn som alle lever her. Det finnes to daglige utflukter, en som starter tidlig på morgenen og en på ettermiddagen. Hver utflukt er av 3 timers varighet og det eneste du behøver å gjøre er å ikke skjelve på hendene når du fotograferer de stortslåtte dyrene i sitt rette element.

  1. 3. Varmluftsballong over Grand Canyon

Enchantment Resort

Enchantment Resort ligger i et naturskjønt område med imponerende klippeformasjoner og her kan du bo femstjerners i området som heter Red Rock Country. Hotellet ligger rett ved inngangen til Boynton Canyon som ellers er en del av nasjonalparken Grand Canyon som det ikke er lett å komme til.

Views of the rugged scenery above Enchantment Resort

Utsikt fra området ovenfor Enchantment Resort

Foto: Enchantment Resort

Enchantment Resort tilbyr sine gjester ulike måter å nyte naturen i området. Men det beste og definitivt mest spektakulære måten å gjøre dette på er å ta turen opp i en varmluftsballong ved solnedgang eller soloppgang.

  1. 4. En privat guiding gjennom Vatikanet

Rome Cavalieri Waldorf Astoria Hotels & Resorts

Rome Cavalieri Waldorf Astoria ligger på en av Romas koller – Monte Mario – og er et av byens beste hoteller. Her får du en blanding av tradisjon og luksus med masser av kunst på hotellet og byens eneste 3-stjerners Michelinrestaurant (La Pergola).

Tour the Vatican with Rome Cavalieri

Se Vatikanet når du bor på Rome Cavalieri

Foto: Waldorf Astoria

Rome Cavalieri er verdt et besøk under alle omstendigheter, men hotellet tilbyr en utflukt som skiller seg ut blant de mange tilbudene som finnes i Roma. Når de andre turistene har forlatt Vatikanet føres du gjennom en hemmelig inngang inn til Peterskirken hvor du passerer Petrus sin grav, før du ser Michelangelos Pietá og Berninis baldakin. Din guide viser flera andre deler av Vatikanets kunstsamlinger – litt avhengig av hva som er tilgjengelig den dagen, og helt til slutt står du alene og kan beundre det  Sixtinske Kapellet – det er det ikke mange som har gjort.

  1. 5. En uke på Middelhavet ombord på en luksusyacht

The Wellesley

The Wellesley er et luksushotell i området Knightsbridge i London. Her får du lekkert art deco-design og gastronomi i toppklasse men la oss glemme London en liten stund.

56-metre superyacht - MY The Wellesley

56 meter luksusyacht– MY The Wellesley

Foto: The Wellesley

For bare 240,000 euro per uke kan du leie luksusyachten MY The Wellesley som eies av hotellet. Her får du tre dekk, en solterrasse og privat jacuzzi, kino og naturligvis en egen kokk som kan trylle frem nær sagt hva du ønsker når som helst. Interiøret er en hilsen til hotellets stil med det meste i svart og hvitt, 20-talls møbler og masser av glass og skinnende overflater.

No comments yet, be the first!

More news

BusinessClass Logo

Hello and welcome to BusinessClass!

Abonner på vårt nyhetsbrev for å motta oppdateringer om hva som skjer på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Welcome to the mailinglist!

Don't forget to check your email and confirm your subscription.

BusinessClass Logo

Join the BusinessClass Community!

Like us on Facebook to get the latest BusinessClass news in your feed.

Become a member and participate in our discussions, ask question and share your knowledge and experiences.

Bli medlem nå!
×