Ved den prestisjefylte seremonien Business Travellers’ Cellars in the Sky Awards 2018 den 18. februar i år så fikk igjen Air France utmerkelsen for eksepsjonell kvalitet på vinene og Champagnen som serveres ombord i La Première – selskapets første klasse.

I år mottok Air France også prisen for den beste Champagnen i første klasse med sin Taittinger Comtes de Champagne Blanc de Blancs 2006.

Paolo Basso, som ble stemt frem som verdens beste sommelier allerede i 2013, står sammen med Thierry Desseauve og Michel Bettane, forfatterne bak bettane+desseauve franske vinguide, for utvalget av viner og champagne ombord Air France.

Årlig serverer Air France 800.000 flasker vin i La Première og business class og 750.000 flasker Champagne, dette inkluderer økonomiklasse. Alle viner og spritdrinker velges for å kunne passe de begrensingene som er forbundet med det å fly – altså tørrere luft og lavere trykk som er med å endre smaksbildet.

Air France fikk også tittelen ”beste utvalget av vin 2018 for et flyselskap” og mottok ”Tre glass” (analogt med hvordan guide Michelin deler ut sine stjerner) for sitt utvalg av vin i La Première for ”China’s wine list 2018” .