Det har vært en rekke åpninger av luksushoteller i løpet av 2017, og mange av disse har det knyttet seg store forventninger til. London, Paris og New York er noen av stedene hvor disse nye 5-stjerners hotellene er steder som er velegnet for en liten flukt fra hverdagen.

I følge den årlige rangeringen fra Luxury Travel Intelligence, en medlemsklubb for velbeslåtte globetrottere, var det 14 hoteller som skilte seg ut og leverte det produktet de lovet.

The Whitby, New York

the-whitby-new-york

Dette nye hotellet som er en del av den vesle kjeden Firmdale Hotels, og som imponerte mange det åpnet tidlig i 2017. Det fremstilles som en fest av samtidskunst og design. Og hotellet byr blant annet på en topp moderne kino med plass for 30 gjester, og for dem som ikke ønske en cinematisk opplevelse, kan en rolig stund i hotelletes eget orangeri anbefales.

Finn de beste prisene på The Whitby her.

The Silo, Kapstaden

the-silo-cape-town

Dette nye tilskuddet til Cape Towns hotellutvalg befinner seg i det eksklusive området rett ovenfor det pulserende V&A Waterfront, hvilket gjør det til en svært så populært sted for internasjonale jetsettere. Med kun 28 rom og suiter, en fantastisk pool på taket og ikke minst den elegante Willaston Bar, er alle gode grunner til å oppsøke det flotte hotellet.

Finn de beste prisene på The Silo her.

Palácio Tangará, Sao Paulo

palacio-tangara-sao-paulo-hotel-exterior-

Med sine 141 store rom og suiter, et enestående spa og to fantastiske svømmebasseng, er dette nye hotellet som en resort å regne i den hektiske byen Sao Paulo.

Finn de beste prisene på Palácio Tangará her.

 1. Jackalope, Victoria, Australien
 2. jackalope-australia

Det første Jackalope-hotellet åpnet i mai og har fått gode kritikker av dem som har bodd der. Hotellet byr på store rom og to eksepsjonelle restauranter som begge befinner seg i hotellets intime vingård. De neste årene planlegges tilsvarende hoteller i Melbourne, Shanghai og Los Angeles.

Finn de beste prisene på Jackalope her.

Four Seasons Surf Club, Miami

fourseasonsmiami

Det nye Four Seasons Surf Club har kun 77 men svært elegante rom og 28 leiligheter. Og ikke minst den fantastiske restauranten Le Sirenuse, som gjenskaper den historiske Miami-klubbens 30-talls stemningen – da Elizabeth Taylor og Winston Churchill var gjester.

Finn de beste prisene på Four Seasons Surf Club her.

 1. Kokomo Island, Fiji
 2. kokomo-island-fiji

Kokomo Island er en eksklusiv paradisøy i Fiji. Og selve stedet er laget av den australske milliardæren Lang Walker og omfatter blant annet 21 luksuriøse strandvillaer i fijiansk-stil med private svømmebassenger og tradisjonelle halmtak.

Finn de beste prisene på Kokomo Island her.

 1. Hotel Eden, Rom
 2. Hotel-Eden-Rome_

Hotel Eden har en lang historie som strekker seg tilbake til 1800-tallet. Etter en omfattende oppgradering ble hotellet gjenåpnet i i år. Det eies av the Dorchester Collection. Hotellet har nå 98 flotte rom med marmorbad og moderne bekvemmeligheter på plass.

Finn de beste prisene på Hotel Eden her.

 1. Nobu Ryokan, Malibu
 2. nobu-ryokan-malibu

Hotellet er plassert ved Carbon Beach i Malibu, og er det første som Nobu Ryokan åpner i Malibu. Det eies av milliardæren Larry Ellison, kokken Nobu Matsuhisa, skuespillerem Robert De Niro og filmprodusenten Meir Teper.

Bürgenstock Hotel, Luzern, Schweiz

burgenstock

På «hylle» 853 meter over Luzernsjøen, ble Burgenstock åpnet i august og forventningene var skyhøye. Og de har blitt innfridd skal vi tro de mange hyggeklige tilbakemeldingene hotellet har fått. Det har for øvrig 102 rom og suiter, en restaurant, et alpint spa, lobbybar, vinkjeller og sigarsalong.

Chablé Resort, Yucatan, Mexico

chable-resort-yucatan

Chablé Resort ligger i en fortryllende Maya-skog på Yucatánhalvøya i Mexico og utmerker seg med et fantastisk design, et vakkert spa og et utvalg førsteklasses Maya-inspirert matlaging. Resorten har også en av verdens største samlinger av tequila.

Finn de beste prisene på Chablé Resort her.

 1. Hôtel de Crillon, Paris
 2. hotel-de-crillon-paris

Hôtel de Crillon ble gjenåpnet i juli etter en 4 år lang renovering. Hotellet er et landemerke i PAris og et av byens aller beste hoteller. Det byr på overlegen service, flotte rom og en perfekt beliggenhet. Nå har det også fått et nytt underjordisk spa og svømmebasseng.

HFinn de beste prisene på Hotel de Crillion her.

 1. Villa La Coste, Provence
 2. villa-la-coste-provence

5-stjerners Villa La Coste er et unikt hotell all den tid det oppleves som et luksuriøst privathjem. Det befinner seg midt i den 600 hektar store økologiske vingården Château La Coste i Provence. Stedet byr på 28 moderne villaer som alle har prvat terrasse og en storslagen utsikt over Luberon.

The Ned, London

the-ned-london

Dette nye hotellet i London er å finne i en tidligere bankbygning som er forklaringen til det gradiose utseendet. Det har en elegant takpool, hele åtte restauranter og barer, et flott treningssenter og spa. Og i kjelleren finner du et flott svømmebasseng som understreker stedet historiske storhet.

Finn de beste prisene på The Ned her.

 1. The Bulgari, Dubai
 2. the-bulgari-dubai

Diskret luksus er noe som normalt sett ikke assosieres med luksuhotellene i Dubai, men Bulgari har startet en ny trend med sitt nye hotell som åpnet dørene 5.desember. En slående arkitekter gir plass til en rendyrket innredning.Og hotellets private strand og strandklubb byr på god plass for alle besøkende. Hele hotellområdet er på 13 hektar og inkluderer en marina med plass for 50 båter.